Nectarul de visine este gustos si sanatos. Il puteti consuma asa cum este, diluat cu apa sau il puteti folosi la retete de prajituri.
Nectarul de visine este gustos si sanatos. Il puteti consuma asa cum este, diluat cu apa sau il puteti folosi la retete de prajituri.
Spalati bine visinele si le scoateti samburii dupa care le mixati bine cu ajutorul unui bleder. La piureul obtinut adaugati apa si zahar si il puneti la fiert cam 20 de minute.
Amestecati din cand in cand si indepartati spuma formata.
Nectarul fierbinte il turnati in borcanele incalzite, dupa care se capseaza. Puneti borcanele la cald pana se racesc. Le puteti inveli in niste paturi sa tina mai bine.
Sugestii: Nectarul de visine are multe vitamine si se poate consuma asa cum este sau diluat cu apa minerala.
Nectarul de visine se poate folosi la creme sau prajituri, ies foarte bune sau se serveste diluat cu apa minerala, inlocuind astfel sucurile din comert.
Pentru aceasta reteta ar fi utila un dispozitiv de scos samburi de la Kitchen shop.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii