Pentru dulceata aromata de nuci verzi se aleg nucile cu mijlocul gelatinos, se inlatura coaja verde, apoi se oparesc.
Pentru dulceata aromata de nuci verzi, se aleg nucile cu mijlocul gelatinos, se inlatura coaja verde, apoi se oparesc, tinandu-le timp de zece minute, dupa care se clatesc in apa rece si se repeta operatia de 4-5 ori. Se aseaza vasul cu apa si zahar la foc incet, pana se topeste zaharul, apoi se da la foc iute. Cand siropul este legat, se adauga vanilia, se da la o parte, se pun nucile curatate, se lasa sa stea timp de zece minute, apoi se pune iar la foc si se adauga lamaia. Se spumuieste, iar atunci cand siropul este legat, se da deoparte.
Dulceata aromata de nuci verzi poate fi servita la felurite prajituri, dar si pe paine.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradSalata cu sfecla rosie ce a devenit preferata noastra.
Salata Suba cu sfecla rosie si sprot afumatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii