Foarte gustoasa
Incepem prin spalarea cireselor si curatarea de samburi,daca aveti aparat de scos samburii ar fi ideal. Intr-o oala incapatoare se pun ciresele curatate,impreuna cu zaharul si sucul de lamaie,eu am lasat peste noapte la macerat sa se topeasca zaharul. Se pune la fiert la foc mic pentru circa 2-3 ore. Se testeaza pe o farfurie pentru a vedea daca este facuta. Borcanele se spala bine, se usuca bine,se pun intr-o tava, se aprinde cuptorul la foc minim, se lasa cam 10-20 minute. Dulceata se toarna in borcane dupa ce sa oprit focul. Se inchid bine si se lasa deoparte, acoperite cu un prosop.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii