Se aleg fructe proaspete si foarte sanatoase. Se scot samburii cu un aparat special sau cu un ac. Intre timp, se leaga siropul cu vanilia si sucul de
Se aleg fructe proaspete si foarte sanatoase. Se scot samburii cu un aparat special sau cu un ac. Intre timp, se leaga siropul cu vanilia si sucul de la 1/2 de lamaie. Se da cratita deoparte, se adauga fructele, se lasa 10 minute ca sa se insiropeze bine, apoi se pune vasul la fiert, la foc iute. Cand este aproape gata, se adauga sucul de lamaie ramas si se mai lasa cat sa mai dea in cateva clocote. In continuare, se procedeaza la fel ca la toate dulceturile.
Se foloseste in prajituri.
Alte retete recomandate:
Piure de mere
Dulceata de visine
Dulceata de zmeura
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii