Se aleg fructe proaspete si foarte sanatoase. Se scot samburii cu un aparat special sau cu un ac. Intre timp, se leaga siropul cu vanilia si sucul de
Se aleg fructe proaspete si foarte sanatoase. Se scot samburii cu un aparat special sau cu un ac. Intre timp, se leaga siropul cu vanilia si sucul de la 1/2 de lamaie. Se da cratita deoparte, se adauga fructele, se lasa 10 minute ca sa se insiropeze bine, apoi se pune vasul la fiert, la foc iute. Cand este aproape gata, se adauga sucul de lamaie ramas si se mai lasa cat sa mai dea in cateva clocote. In continuare, se procedeaza la fel ca la toate dulceturile.
Se foloseste in prajituri.
Alte retete recomandate:
Piure de mere
Dulceata de visine
Dulceata de zmeura

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii