Dulceata de coarne

Se aleg fructe bine coapte, se curata de samburi si se pun sa fiarba in sirop de zahar si apa bine legat. Fructele se pun cand siropul a stat din cloc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg coarne coapte
  • 1 kg zahar
  • vanilie
  • 3 pahare de apa

Mod de preparare

Se aleg fructe bine coapte, se curata de samburi si se pun sa fiarba in sirop de zahar si apa bine legat. Fructele se pun cand siropul a stat din clocot, apoi se lasa sa stea un sfert de ora si se pun sa fiarba impreuna. Dulceata se parfumeaza cu vanilie si se raceste in vasul in care s-a facut.
Alte retete de dulceata:

Dulceata din fructe de soc

Dulceata de capsuni

Dulceata de visine

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori