Se curata gutuile de coaja, apoi se rad pe razatoarea mare. Se pune siropul la fiert, apoi se adauga o lingura de zeama de lamaie. Dupa ce siropul se
Se curata gutuile de coaja, apoi se rad pe razatoarea mare. Se pune siropul la fiert, apoi se adauga o lingura de zeama de lamaie. Dupa ce siropul se leaga, se trage de pe foc si se adauga gutuile. Se pune din nou la fiert, apoi se adauga restul de zeama de lamaie, iar la final vanilia.
Dupa ce se raceste se pune in borcane.
Alte retete:
Dulceata de trandafir Dulceata de capsuni Dulceata de pere
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii