Dulceata de piersici cu dovlecel este una speciala si foarte delicioasa. Se spala bine piersicile si se oparesc in apa fierbinte. Se lasa 5 minute acoperind oala cu un capac.
Dulceata de piersici cu dovlecel este una speciala si foarte delicioasa. Se spala bine piersicile si se oparesc in apa fierbinte. Se lasa 5 minute acoperind oala cu un capac apoi se decojesc si se inlatura samburele.
Dovlecelul se curata de coaja si apoi se toaca, impreuna cu piersicile in robot. Se pun la fiert impreuna cu zeama de lamaie si zaharul si se lasa pana se ingroasa, circa 2 ore, amestecandu-se din cand in cand sa nu se prinda pe oala. Se spala borcanele, se usuca apoi se toarna dulceata, se capseaza si se duc la loc uscat si racoros
Se foloseste la clatite, pe paine prajita sau la prajituri.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii