Dulceata de piersici cu dovlecel este una speciala si foarte delicioasa. Se spala bine piersicile si se oparesc in apa fierbinte. Se lasa 5 minute acoperind oala cu un capac.
Dulceata de piersici cu dovlecel este una speciala si foarte delicioasa. Se spala bine piersicile si se oparesc in apa fierbinte. Se lasa 5 minute acoperind oala cu un capac apoi se decojesc si se inlatura samburele.
Dovlecelul se curata de coaja si apoi se toaca, impreuna cu piersicile in robot. Se pun la fiert impreuna cu zeama de lamaie si zaharul si se lasa pana se ingroasa, circa 2 ore, amestecandu-se din cand in cand sa nu se prinda pe oala. Se spala borcanele, se usuca apoi se toarna dulceata, se capseaza si se duc la loc uscat si racoros
Se foloseste la clatite, pe paine prajita sau la prajituri.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii