Dulceaţă de căpsuni reţetă. Pentru dulceata mea delicioasa de capsuni va trebuie 1 kg capsuni, 1 kg zahar, o cana de apa.
Pentru dulceata mea delicioasa de capsuni, capsunile curatate se lasa in strecuratoare si se inmoaie in vas cu apa de var timp de cincisprezece pana la douazeci de minute, apoi se limpezesc la jet de apa rece. Zaharul, apa si zeama de lamaie se pun la fiert pana se leaga, apoi se pun capsunile si fierbem pana cand capsunile plutesc prin lichid. Se adauga zahar vanilat si o lingura de rom. Luam proba sa vedem daca este gata, culegem spuma, apoi acoperim cu prosopul umed si lasam la racit. La final, punem dulceata in borcane, le legam cu celofan, le etichetam si le dam la camara.
Dulceata mea delicioasa de capsuni se serveste pe paine, poate fi folosita si pentru prajituri.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligasimplu,rapid si extrem de bun alaturi de o cafea sau o cana de lapte...
Prajitura pufoasa cu cireseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii