Dulceaţă de căpsuni reţetă. Pentru dulceata mea delicioasa de capsuni va trebuie 1 kg capsuni, 1 kg zahar, o cana de apa.
Pentru dulceata mea delicioasa de capsuni, capsunile curatate se lasa in strecuratoare si se inmoaie in vas cu apa de var timp de cincisprezece pana la douazeci de minute, apoi se limpezesc la jet de apa rece. Zaharul, apa si zeama de lamaie se pun la fiert pana se leaga, apoi se pun capsunile si fierbem pana cand capsunile plutesc prin lichid. Se adauga zahar vanilat si o lingura de rom. Luam proba sa vedem daca este gata, culegem spuma, apoi acoperim cu prosopul umed si lasam la racit. La final, punem dulceata in borcane, le legam cu celofan, le etichetam si le dam la camara.
Dulceata mea delicioasa de capsuni se serveste pe paine, poate fi folosita si pentru prajituri.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii