Dulceaţă de căpsuni reţetă. Pentru dulceata mea delicioasa de capsuni va trebuie 1 kg capsuni, 1 kg zahar, o cana de apa.
Pentru dulceata mea delicioasa de capsuni, capsunile curatate se lasa in strecuratoare si se inmoaie in vas cu apa de var timp de cincisprezece pana la douazeci de minute, apoi se limpezesc la jet de apa rece. Zaharul, apa si zeama de lamaie se pun la fiert pana se leaga, apoi se pun capsunile si fierbem pana cand capsunile plutesc prin lichid. Se adauga zahar vanilat si o lingura de rom. Luam proba sa vedem daca este gata, culegem spuma, apoi acoperim cu prosopul umed si lasam la racit. La final, punem dulceata in borcane, le legam cu celofan, le etichetam si le dam la camara.
Dulceata mea delicioasa de capsuni se serveste pe paine, poate fi folosita si pentru prajituri.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii