Jeleu de caise

Se amesteca piureul de caise cu zaharul si se pun la fiert. Se ia vasul de pe foc, dupa ce s-a fiert jeleul si se introduce intr-un alt vas cu apa re

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr piure de caise
  • 250 gr zahar

Mod de preparare

Se amesteca piureul de caise cu zaharul si se pun la fiert. Se ia vasul de pe foc, dupa ce s-a fiert jeleul si se introduce intr-un alt vas cu apa rece, ca sa se raceasca repede, iar astfel sa-si pastreze culoarea galben-aurie.


Se poate servi ca atare ori cu iaurt sau in creme. Alte retete:

Dulceata de portocale Dulceata de cirese amare Dulceata de trandafir

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc