Se fierb 1 kg de coarne cu putina apa si se trec apoi prin sita. La 250 gr piure de coarne se adauga 250 gr zahar si se pun la foc, la fiert. Se ames
Se fierb 1 kg de coarne cu putina apa si se trec apoi prin sita. La 250 gr piure de coarne se adauga 250 gr zahar si se pun la foc, la fiert. Se amesteca continuu pana cand se formeaza jeleul.
Se consuma ca atare sau se poate folosi la creme. Alte retete:
Dulceata de nuci verzi Dulceata de trandafiri Dulceata de visine
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii