Se trec visinele crude prin sita iar sucul obtinut se amesteca impreuna cu zaharul. Se pun la fiert si se lasa pe foc pana se leaga bine jeleul.
Se trec visinele crude prin sita iar sucul obtinut se amesteca impreuna cu zaharul. Se pun la fiert si se lasa pe foc pana se leaga bine jeleul.
Se foloseste la creme sau se poate consuma ca atare. Alte retete:
Dulceata de trandafir Peltea de gutui Dulceata de pere
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii