Se pregateste un sirop din apa si din zahar. Se spala zmeura si se toarna deasupra siropul fierbinte. se lasa la odihnit o ora. Se dizolva gelatina
Se pregateste un sirop din apa si din zahar.
Se spala zmeura si se toarna deasupra siropul fierbinte. se lasa la odihnit o ora.
Se dizolva gelatina in 60 ml de apa si zeama de lamaie.
Se strecoara zmeura printr-un tifon, dupa care se amesteca cu gelatina. Se toarna jeleul in borcane, se capseaza si se acopera cu o patura. Se lasa asa pana ce jeleul se raceste complet si jeleul se intareste.
Pofta buna!
Acest jeleu poate fi consumat de catre copii in varsta de 2 ani.
Alte retete de mancare pentru copii
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii