Se pregateste un sirop din apa si din zahar. Se spala zmeura si se toarna deasupra siropul fierbinte. se lasa la odihnit o ora. Se dizolva gelatina
Se pregateste un sirop din apa si din zahar.
Se spala zmeura si se toarna deasupra siropul fierbinte. se lasa la odihnit o ora.
Se dizolva gelatina in 60 ml de apa si zeama de lamaie.
Se strecoara zmeura printr-un tifon, dupa care se amesteca cu gelatina. Se toarna jeleul in borcane, se capseaza si se acopera cu o patura. Se lasa asa pana ce jeleul se raceste complet si jeleul se intareste.
Pofta buna!
Acest jeleu poate fi consumat de catre copii in varsta de 2 ani.
Alte retete de mancare pentru copii
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseZilele astea am cotrobăit pe site, după rețete cu ardei iute și am dat peste minunăția asta de rețetă preparată de...
Ardei iuți cu stafide conservați în oțetPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii