Se trece prin sita zmeura, iar sucul obtinut se strecoara pana se limpezeste si se amesteca impreuna cu zaharul. Se pune apoi la fiert, pe foc mediu,
Se trece prin sita zmeura, iar sucul obtinut se strecoara pana se limpezeste si se amesteca impreuna cu zaharul. Se pune apoi la fiert, pe foc mediu, pana cand jeleul se leaga bine.
Se consuma ca atare ori se foloseste la prajituri. Alte retete:
Dulceata de cirese amare Tort diplomat Ciocolata de casa
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii