Prunele se spala si se curata de samburi, dupa care se pun la fiert pe foc mic. Se amesteca tot timpul cand incep sa fiarba pana cand zeama lasata de
Prunele se spala si se curata de samburi, dupa care se pun la fiert pe foc mic. Se amesteca tot timpul cand incep sa fiarba pana cand zeama lasata de ele scade si se ingroasa. Se adauga nuca tocata in bucati si zaharul cand magiunul este gata. Se pune fierbinte in borcane, iar apoi se asaza in cuptorul fierbinte ca sa se formeze o crusta deasupra.
Se serveste dupa cateva zile.
Alte retete:
Ciocolata de casa Prajituri simple Turta dulce
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii