Se spala caisele, se curata de samburi si se pun impreuna cu zaharul la fiert. Se amesteca continuu pana ce se leaga marmelada. Se pune apoi calda in
Se spala caisele, se curata de samburi si se pun impreuna cu zaharul la fiert. Se amesteca continuu pana ce se leaga marmelada. Se pune apoi calda in borcane si se introduc in cuptorul fierbinte. Dupa ce s-au racit, se acopera borcanele de marmelada cu celofan sau capac.
Se serveste marmelada dupa ce s-a racit.
Alte retete:
Dulceata de gutui Gem de gutui Ciocolata de casa
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii