Marmelada de coarne

Se spala coarnele, apoi se amesteca cu zaharul alb, dupa care se lasa la rece. Se pun intr-un alt vas, se stoarce zeama de lamaie si se pun coarnele

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg coarne
  • 300 gr zahar alb
  • 300 gr zahar gelifiant
  • 1 lamaie

Mod de preparare

Se spala coarnele, apoi se amesteca cu zaharul alb, dupa care se lasa la rece. Se pun intr-un alt vas, se stoarce zeama de lamaie si se pun coarnele pe foc pana se desfac usor de pe sambure. Se lasa la racit, se trec apoi prin sita fructele, iar pasta obtinuta se amesteca impreuna cu zaharul gelifiant si se fierbe timp de 15-20 de minute compozitia. Marmelada se toarna fierbinte in borcane si se inchid ermetic.


Se poate servi ca atare ori poate fi folosita la creme, torturi si prajituri. Alte retete:

Dulceata de prune Dulceata de portocale Dulceata de cirese amare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori