Se spala coarnele, apoi se amesteca cu zaharul alb, dupa care se lasa la rece. Se pun intr-un alt vas, se stoarce zeama de lamaie si se pun coarnele
Se spala coarnele, apoi se amesteca cu zaharul alb, dupa care se lasa la rece. Se pun intr-un alt vas, se stoarce zeama de lamaie si se pun coarnele pe foc pana se desfac usor de pe sambure. Se lasa la racit, se trec apoi prin sita fructele, iar pasta obtinuta se amesteca impreuna cu zaharul gelifiant si se fierbe timp de 15-20 de minute compozitia. Marmelada se toarna fierbinte in borcane si se inchid ermetic.
Se poate servi ca atare ori poate fi folosita la creme, torturi si prajituri. Alte retete:
Dulceata de prune Dulceata de portocale Dulceata de cirese amare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii