Se curata fructele de coaja, de samburi si se toaca marunt. Se pun intr-un vas, pe foc foarte mic si se lasa la fiert. Se amesteca continuu pana ce i
Se curata fructele de coaja, de samburi si se toaca marunt. Se pun intr-un vas, pe foc foarte mic si se lasa la fiert. Se amesteca continuu pana ce incepe sa se ingroase. Se adauga zaharul si se amesteca bine pana se topeste. Cand e bine inchegata, se ia de pe foc si se pune in borcane incalzite.
Se serveste dupa cate zile.
Alte retete:
Dulceata de cirese amare Dulceata de trandafir Dulceata de fructe de soc
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii