Marmelada de pere

Se curata de coaja si seminte perele dupa care se taie bucati. Perele se pun la fiert in cateva linguri de apa, se adauga peste ele zaharul si se las

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg pere curatate
  • 400 gr zahar

Mod de preparare

Se curata de coaja si seminte perele dupa care se taie bucati. Perele se pun la fiert in cateva linguri de apa, se adauga peste ele zaharul si se lasa pe foc mare, amestecand continuu, pana se ingroasa compozitia. Se pune marmelada fierbinte in borcane si se lasa la racit.


Se pastreaza in loc racoros, pana la servire.

Alte retete:

Dulceata de gutui Ciocolata de casa Tiramisu

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc