Marmelada simpla de caise

Pentru marmelada de caise se spala caisele, se scurg si se curata de pielite si de samburi. Se pun intr-un castron impreuna cu zaharul. Se amesteca bine cu o lingura de lemn.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • La 1 kg caise
  • 600 g zahar.

Mod de preparare

Pentru marmelada de caise se spala caisele, se scurg si se curata de pielite si de samburi. Se pun intr-un castron impreuna cu zaharul. Se amesteca bine cu o lingura de lemn pana ce se topeste zaharul. Se toarna in tingirea de dulceata sau intr-o cratita smaltuita si se continua apoi ca la marmelada de capsuni.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc