Pentru marmelada de caise se spala caisele, se scurg si se curata de pielite si de samburi. Se pun intr-un castron impreuna cu zaharul. Se amesteca bine cu o lingura de lemn.
Pentru marmelada de caise se spala caisele, se scurg si se curata de pielite si de samburi. Se pun intr-un castron impreuna cu zaharul. Se amesteca bine cu o lingura de lemn pana ce se topeste zaharul. Se toarna in tingirea de dulceata sau intr-o cratita smaltuita si se continua apoi ca la marmelada de capsuni.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii