Super bun.
Capsunile se curata de codite se spala si se pun intr-o cratita mare impreuna cu zaharul vanilat si se lasa cam 2 ore (pentru a lasa sirop si a se topi zaharul). Se pun la foc mic pana ce face spuma se ia siropul si se pune in sticlute iar restul ce ramane se mai lasa pe foc 1 - 1.30 ora pana se ingroasa apoi la sfarsit adaugam lamaia stoarsa. Se pune gemul in borcane curate si sterilizate. In poze se vede cum fac eu gemul si cat fac odata (3 galeti de 15 kg fiecare). Tot atunci am facut la copii un chessecakes cu capsuni foarte bun.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii