Pentru cei carora le place iute.
Spalam ardeii iuti cu apa rece si ii asezam in borcane de 800 g. In fiecare borcan turnam cate 75 ml otet. Adaugam cate o lingura rasa de sare si una de zahar in fiecare borcan. Deasemeni mai adagam cate o frunza de dafin ,1-2 frunze de visin si cateva boabe de piper. Deasupra punem cate o frunza de telina. Completam cu apa si capacim. Punem borcanele intr.un vas mai inalt(putin mai inalt decat inaltimea borcanelor), pe fundul caruia am asezat prosoape de bucatarie. Adaugam apa rece atata cat sa ajunga pana la buza inferioara a borcanului. Cand apa incepe sa fiarba dam focul pe mic si fierbem circa 15 min. Tragem vasul de pe foc, acoperim cu paturi groase si lasam asa pana a doua zi cane scoatem borcanele din vas,le stergem si....gata.....in camara cu ele. Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii