Ardeii iuti se coc precum ardeii grasi sau kapia, pe tabla, cu mare grija sa nu se arda. Se curata de coaja arsa. Se aranjeaza cu coditele in sus in b
Ardeii iuti se coc precum ardeii grasi sau kapia, pe tabla, cu mare grija sa nu se arda. Se curata de coaja arsa. Se aranjeaza cu coditele in sus in borcane de sticla cu capac. Otetul se amesteca cu sarea, se toarna pana la completare peste ardei. Nu necesita bain-marie sau sterilizare. Sunt gata, dar mult mai buni sunt dupa 1 luna de tinut in camara, la rece. Zeama si ardeii capata alta savoare.
Ciorbe, sarmale, fripturi, simpli cu o tuica curata.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii