Ardei iuti, murati si copti

Ardeii iuti, murati si copti sunt conserve delicioase si foarte utile in timpul iernii. Se coc ardeii iuti. Coaja nu se ia jos, se lasa pe ardei.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Ardei iuti, murati si copti

Ingrediente

  • 250 g ardei iuti
  • apa o masura
  • otet doua masuri

Mod de preparare

Ardeii iuti, murati si copti sunt conserve delicioase si foarte utile in timpul iernii.

Se coc ardeii iuti. Coaja nu se ia jos, se lasa pe ardei. Se pun ardeii in borcane si se face o solutie din apa si otet. Dupa ce a dat in clocot se toarna peste ardei.

Se inchide capacul si dupa ce s-a racit se pastreaza in camara.


Ardeiul iute, murat si copt este un acompaniament la mancarurile mexicane.

Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori