Se aleg ciuperci albe, de cultura, de preferat mici. Se curata si se spala bine in mai multe ape. Se pun ciupercile si uleiul intr-o cratita si se l
Se aleg ciuperci albe, de cultura, de preferat mici. Se curata si se spala
bine in mai multe ape. Se pun ciupercile si uleiul intr-o cratita si se lasa
sa fiarba 15 inute. Se adauga sare, piper, o foaie de dafin si citeva
linguri de otet. Se asaza in borcane, de 1/2 l, se acopera cu celofan si se
fierb pe baie de apa timp de o ora.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii