Se pun la fiert otetul, zaharul, mierea si sarea. Cand aceasta fierbe, se oparesc putin gogosarii. Se scot, se aseaza frumos in borcane , se adauga bo
Se pun la fiert otetul, zaharul, mierea si sarea. Cand aceasta fierbe, se oparesc putin gogosarii. Se scot, se aseaza frumos in borcane , se adauga bobitele de mustar si foile de dafin si se toarna peste ei compozitia care intre timp s-a mai racit putin (aveti grija sa nu se fi racit totusi prea mult).
Se capseaza borcanele si se aseaza in camara .
Se vor potrivi de minune cu mancarurile de sezon.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii