Gogosari cu mustar

Gogosarii se spala, se curata si se lasa sa se scurga de apa sau se sterg cu un servet curat. Dupa aceea se taie in felii, pe lungime, felii groase ca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg gogosari
  • o cana cu zahar
  • o cana cu otet
  • 1 cana cu ulei
  • 400 gr. mustar
  • foi de dafin
  • boabe de piper
  • un pliculet de conservant

Mod de preparare

Gogosarii se spala, se curata si se lasa sa se scurga de apa sau se sterg cu un servet curat. Dupa aceea se taie in felii, pe lungime, felii groase cam de 4 cm. Din mustar, ulei, otet si zahar se face o compozitie care se pune la fiert si in care se mai pun sare, piper boabe si foi de dafin dupa gust. Dupa ce aceasta zeama a fiert, se oparesc in ea gogosarii, iar la sfirsit se pune un pliculet de conservant. Se pun in borcane cit sint calzi.
Se servesc alaturi de mincaruri cu carne sau ca aperitiv

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc