Gogosari umpluti cu hribi

Pentru reteta de gogosarii umpluti cu hribi, mai ai nevoie de otet, apa, zahar, ulei, foi de dafin si condimente.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg gogosari
  • 1 l otet
  • 1 cana apa
  • 1
  • 5 kg hribi
  • 250 gr zahar
  • 250 ml ulei
  • 1 lingura sare
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • mustar boabe

Mod de preparare

Gogosari umpluti cu hribi se prepara asa: se fierbe otetul cu apa, zaharul, uleiul, sarea si mirodeniile. Se spala gogosarii, se curata de cotoare si se trec prin zeama fierbinte, pana isi schimba culoarea, apoi se scot pe un platou mare. Se fierb si hribii separat, apoi se trec in zeama in care au fost trecuti gogosarii. Se taie apoi pestisori si se lasa la racit, dupa care se umplu gogosarii. Se asaza in borcane, apoi se toarna zeama ramasa peste ei.


Se inchid ermetic si se depoziteaza in loc racoros.

Alte retete:

Tocanita de pui

Legume la cuptor

Friptura de vita la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc