Ardeii se spala bine. Se adauga la 5 litri de apa cate un litru de otet, 1 litru de ulei si cate 30 gr de sare pentru fiecare litru de lichid. Se las
Ardeii se spala bine. Se adauga la 5 litri de apa cate un litru de otet, 1 litru de ulei si cate 30 gr de sare pentru fiecare litru de lichid. Se lasa la fiert iar cand incepe sa clocoteasca se adauga pe rand cate 6-7 ardei la fiert. Se scot, se pun in borcan iar peste ei se adauga usturoi pisat. Dupa ce s-a umplut borcanul cu ardei, se ia amestecul de apa cu otet de pe foc, se lasa la racit si se toarna peste ardei. Se acopera borcanul si se lasa in loc racoros.
Ardeii se servesc langa diferite mancaruri cu legume si carne.
Alte retete:
Placinta de dovleac Rulada de porc Saratele
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii