Ardei iuti in otet

Ardei iuti in otet sunt foarte gustosi. Ardeii murati ii puteti servi cu ciorbe sau feluri de mancare cu carne.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Ardei iuti in otet

Ingrediente

  • 500g ardei iuti
  • 500 ml otet 9%
  • 500 ml apa
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura sare
  • 1 lingura boabe de mustar

Mod de preparare

Ardei iuti in otet sunt foarte gustosi. Ardeii iuti se spala in 2-3 ape, apoi se indeasa bine in 2 borcane de 800 ml. Separat se amesteca apa si otetul, boabele de mustar, zaharul si sarea, apoi se toarna in borcan. Daca este nevoie se mai completeaza cu apa si otet in proportie de 1:1, astfel incat ardeii iuti sa fie complet acoperiti cu solutie.
Se inchid borcanele si se pastreaza intr-un loc racoros si intunecos.


Ardei iuti in otet se servesc la ciorbe, borsuri, saramure de peste, sarmale, etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci