Ardei iuti in otet sunt foarte gustosi. Ardeii murati ii puteti servi cu ciorbe sau feluri de mancare cu carne.
Ardei iuti in otet sunt foarte gustosi. Ardeii iuti se spala in 2-3 ape, apoi se indeasa bine in 2 borcane de 800 ml. Separat se amesteca apa si otetul, boabele de mustar, zaharul si sarea, apoi se toarna in borcan. Daca este nevoie se mai completeaza cu apa si otet in proportie de 1:1, astfel incat ardeii iuti sa fie complet acoperiti cu solutie.
Se inchid borcanele si se pastreaza intr-un loc racoros si intunecos.
Ardei iuti in otet se servesc la ciorbe, borsuri, saramure de peste, sarmale, etc.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseZilele astea am cotrobăit pe site, după rețete cu ardei iute și am dat peste minunăția asta de rețetă preparată de...
Ardei iuți cu stafide conservați în oțetPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii