Ardeii tubulari cu coaja subtire si cei in forma de mar sunt cei mai potriviti pentru a fi murati. Le scoatem cotorul cu grija, apoi spalandu-i foarte
Ardeii tubulari cu coaja subtire si cei in forma de mar sunt cei mai potriviti pentru a fi murati. Le scoatem cotorul cu grija, apoi spalandu-i foarte bine, ii punem intregi in borcan. Umplem ardeii cu varza taiata in felii de 0,5 cm.
Asezonam, adaugand la fiecare litru de apa, un hrean subtire , curatat, crapat in doua, ½ lingurita de chimion, ¼ lingurita de boabe de mustar si 6-8 boabe de piper. Devin mi gustosi daca adagam si putin coriandru. Amatorii de arome picante, pot adauga si 1 ardei iute. Prin aceasta metoda de murare, in afara de ardei, se poate consuma si varza.
Pofta buna!
Alte retete culinare
de muraturi gasiti aici:
Muraturi asortate iraniene
Varza murata
Gogosari murati
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii