Castraveţi bulgăreşti reţetă Pentru castravetii in otet, spalam castraveti sanatosi, apoi se pun intr-o oala mare peste care turnam o solutie din apa si putina sare.
Pentru castravetii in otet, spalam castraveti sanatosi, care nu au pete, apoi se pun intr-o oala mare peste care turnam o solutie din apa si putina sare, o fierbem timp de doua minute si, fierbinte, o turnam peste castraveti. ii lasam timp de o ora, apoi ii scoatem, aruncam apa si punem castravetii in borcane, intercalat printre ei, adaugam frunze de telina, cimbru, tarhon, marar, hrean, usturoi, ardei iute, frunze de visin, cateva boabe de strugure si frunza de vie. Dupa ce se aseaza in borcane, se pune deasupra o solutie facuta – 1 l de apa si o lingura de sare - dupa gust, o lingurita de otet si, fierbinte, se pune peste castraveti, apoi se leaga borcanele cu celofan sau pergament. Se duc la beci dupa 2-3 zile.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseRulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...
Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot ExpressDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii