Pentru castraveti iuti de casa se spala castravetii si ardeii si se aseaza in borcanele spalate si scurse de apa. Se pune mararul, radacina de hrean, cimbrul.
Pentru castraveti iuti de casa se spala castravetii si ardeii si se aseaza in borcanele spalate si scurse de apa. Se pune mararul, radacina de hrean, cimbrul, foile de dafin si ardeii iuti intercalati printre castraveti. Se toarna apa peste castraveti apoi se scurge intr-un vas, se masoara si la 1 l de apa se pune o lingura cu varf de sare.Se toarna iarasi peste castraveti si se leaga borcanul. Castravetii murati se depoziteaza la loc racoros.
Castravetii iuti e servestc ca si muraturi alaturi de fripturi.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii