Punem marar pe fundul unui borcan, apoi punem castravetii carora li s-au taiat capetele si au fost taiati longitudinal. Turnam apa calda si sarata, pu
Punem marar pe fundul unui borcan, apoi punem castravetii carora li s-au taiat capetele si au fost taiati longitudinal. Turnam apa calda si sarata, punem usturoiul, apoi acoperim cu painea prajita. Punem o farfurioara peste gura borcanului si muram timp de 3-4 zile. Cand e gata, strecuram zeama si punem castravetii la frigider.
Alte retete muraturi recomandate
Varza rosie murata
Varza la murat
Zacusca de fasole
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii