Castraveţi bulgăreşti reţetă

Castraveţi bulgăreşti reţetă. Se amesteca otetul, apa, si sarea si se adauga o ceapa taiata lamele subtiri, piper si boabe de mustar. Amestecul se pune in borcane si se adauga cast

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg castraveti
  • 1 l otet
  • 4 l apa
  • 1 ceapa
  • piper
  • boabe de mustar
  • 5 linguri sare

Mod de preparare

Se amesteca otetul, apa, si sarea si se adauga o ceapa taiata lamele subtiri, piper si boabe de mustar. Amestecul se pune in borcane si se adauga castravetii. Pentru a nu se inmuia castravetii este bine ca acestea sa fie inchise ermetic. Borcanele se pun ca fiarba in bain marin cam 2 minute. Aveti nevoie pentru asta de o cratita mai mare pentru a nu pune fiecare borcan pe rand.

La sfarsit acoperiti borcanele si le lasati pana a 2-a zi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci