Castraveţi bulgăreşti reţetă. Se amesteca otetul, apa, si sarea si se adauga o ceapa taiata lamele subtiri, piper si boabe de mustar. Amestecul se pune in borcane si se adauga cast
Se amesteca otetul, apa, si sarea si se adauga o ceapa taiata lamele subtiri, piper si boabe de mustar. Amestecul se pune in borcane si se adauga castravetii. Pentru a nu se inmuia castravetii este bine ca acestea sa fie inchise ermetic. Borcanele se pun ca fiarba in bain marin cam 2 minute. Aveti nevoie pentru asta de o cratita mai mare pentru a nu pune fiecare borcan pe rand.
La sfarsit acoperiti borcanele si le lasati pana a 2-a zi.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii