1. Se curata si se spala bine ciupercile. 2. Se fierb 10 minute in apa sarata si apoi se lasa la scurs. 3. Separat se fierbe alta apa cu cate 100 ml
1. Se curata si se spala bine ciupercile.
2. Se fierb 10 minute in apa sarata si apoi se lasa la scurs.
3. Separat se fierbe alta apa cu cate 100 ml otet, piper boabe, seminte de mustar si 1 lingura cu varf de sare la 1 litru.
4. Se pun ciupercile in borcane, se adauga frunze de praz, dafin, usturoi, rozmarin si cimbru.
5. Se toarna otetul fierbinte peste ingredientele din borcane.
6. Se scutura usor borcanele iar apoi se leaga sau se inchid cu capacele.
7. Se sterilizeaza borcanele prin fierbere sau la cuptor.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii