Gogosari cu sos

Gogosarii cu sos sunt foarte buni si usor de pregatit. Aveti nevoie de 4 kg. de gogosari.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 kg. de gogosari
  • 250 ml de ulei
  • 250 ml de otet de 9 grade
  • 250 ml de apa
  • 250 g zahar
  • 400 g pasta tomate
  • 4 linguri de mustar
  • sare
  • piper si
  • foi de dafin

Mod de preparare

Pentru gogosarii cu sos, se face un sos, care se fierbe timp de 30 de minute, se adauga gogosarii taiati fidelute, se fierb, timp de cincisprezece minute, apoi fierbinti se pun la borcane, se leaga bine, apoi se sterilizeaza.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc