Gogosari cu sos

Gogosarii cu sos sunt foarte buni si usor de pregatit. Aveti nevoie de 4 kg. de gogosari.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 kg. de gogosari
  • 250 ml de ulei
  • 250 ml de otet de 9 grade
  • 250 ml de apa
  • 250 g zahar
  • 400 g pasta tomate
  • 4 linguri de mustar
  • sare
  • piper si
  • foi de dafin

Mod de preparare

Pentru gogosarii cu sos, se face un sos, care se fierbe timp de 30 de minute, se adauga gogosarii taiati fidelute, se fierb, timp de cincisprezece minute, apoi fierbinti se pun la borcane, se leaga bine, apoi se sterilizeaza.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori