Gogosarii taiati se amesteca cu zaharul, otetul si sarea si se lasa 12 ore intr-un vas mare(se amesteca din cind in cind). Inainte cu 1/2 ora de a se
Gogosarii taiati se amesteca cu zaharul, otetul si sarea si se lasa 12 ore intr-un vas mare(se amesteca din cind in cind). Inainte cu 1/2 ora de a se aseza in borcane se adauga conservantul.
Se asaza in borcane si se adauga frunze de dafin, boabe de piper, catei de usturoi, hrean. Se adauga deasupra zeama lasata de gogosari.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii