Gogosari murati

Pentru gogosarii murati aveti nevoie de 10 kg gogosari, 1 kg zahar, 1 l de ulei, 1 l de otet, piper.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 kg gogosari
  • 1 kg zahar
  • 1 l de ulei
  • 1 l de otet
  • 6 linguri de sare
  • piper
  • foi de dafin
  • boabe de mustar
  • frunze de telina
  • 4 radacini de hrean

Mod de preparare

Pentru gogosarii murati, se fierb mirodeniile cu zaharul, uleiul si otetul, apoi oparim gogosarii, pe rand. Dupa ce s-au racit, ii punem in borcane cu frunze de telina printre ei si fasii de hrean, apoi turnam baitul pe deasupra si adaugam cinci aspirine pisate. Daca punem in borcane mici, punem in fiecare borcan cate o aspirina.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori