Pentru gogosarii murati felii, 4-5 kg de gogosari se spala, se curata si se taie felii late de un centimetru.
Pentru gogosarii murati felii, 4-5 kg de gogosari se spala, se curata si se taie felii late de un centimetru. Se pun intr-un lighean, se toarna peste ele 450-500 ml de ulei si se amesteca. Separat, se pun la fiert 500 ml de otet, 1 l de apa, 2 linguri de miere, 4-5 linguri de zahar (250 g), 20 boabe de piper, 2-3 foi de dafin, 1-2 linguri de sare, cuisoare si enibahar. Se fierbe totul, apoi se oparesc gogosarii, se acopera si se amesteca din cand in cand, dupa care se lasa sa se raceasca. Se pun in borcane cu ulei deasupra si se leaga cu celofan.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii