Pentru gogosarii umpluti cu ciuperci, ciupercile, fierte cu apa, sare si zeama de la o lamaie, le scurgem si le tocam, apoi le amestecam cu telina.
Pentru gogosarii umpluti cu ciuperci ,ciupercile, fierte cu apa, sare si zeama de la o lamaie, le scurgem si le tocam, apoi le amestecam cu telina, ceapa tocate fin, morcovul si hreanul ras. Punem putin bait si umplem gogosarii, apoi adaugam usturoiul pisat si baitul. Legam borcanele si le fierbem la Bain-Marie timp de 30 de minute.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii