Pentru gogosarii umpluti cu ciuperci, ciupercile, fierte cu apa, sare si zeama de la o lamaie, le scurgem si le tocam, apoi le amestecam cu telina.
Pentru gogosarii umpluti cu ciuperci ,ciupercile, fierte cu apa, sare si zeama de la o lamaie, le scurgem si le tocam, apoi le amestecam cu telina, ceapa tocate fin, morcovul si hreanul ras. Punem putin bait si umplem gogosarii, apoi adaugam usturoiul pisat si baitul. Legam borcanele si le fierbem la Bain-Marie timp de 30 de minute.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii