Gogosarii umpluti cu conopida si struguri sunt o muratura foarte buna care este usor de pregatit.
Gogosari umpluti cu conopida si struguri este o muratura foarte buna.Gogosarii se curata de cotor si seminte, conopida se spala, apoi se opareste cu apa sarata si se lasa la scurs, dupa care se spala strugurii si se lasa la scurs. Apa, otetul, mierea, sarea, piperul, enibaharul si foile de dafin se pun la fiert, apoi, pe rand, oparim gogosarii. Punem in borcane frunze de telina si hrean, apoi gogosarii umpluti cu buchetele de conopida si, alternativ, gogosarii umpluti cu struguri. Printre ei, punem iar frunze de telina si radacini de hrean. Deasupra punem boabe de mustar, frunze de telina, hrean, betisoare, apoi turnam baitul fierbinte. Legam borcanele si le dam la beci.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii