Pentru muraturile asortate 9 l de apa se fierb cu 300 g sare mare, 100 g zahar, foi de dafin, piper si boabe de mustar.
Pentru muraturile asortate pentru iarna, 9 l de apa se fierb cu 300 g sare mare, 100 g zahar, foi de dafin, piper si boabe de mustar. in borcan, se pun, la fund, marar, visin, telina, frunze de hrean, cimbru, tarhon, cateva capatani de usturoi si asezam zarzavaturile spalate – pepeni verzi mici, gogonele, castraveti, morcovi, felii de telina, mere, pere, buchetele de conopida si varza rosie, taiata sferturi. Se aseaza estetic, dupa care turnam peste ele apa fiarta clocotita. Se leaga borcanul cu doua randuri de celofan si se tine la caldura pana se limpezeste zeama, dupa care il ducem la rece.
Muraturile asortate se servesc cu tot felul de mancaruri.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinatePrajitura Alba ca zapada, cu crema fina si racoritoare de lamaie, iti va rasfata toate simturile! Pare complicat de facut,...
Prajitura Alba ca zapada - Reteta video
Comentarii