Patlagele verzi in saramura

Pentru patlagelele verzi in saramura va trebuie marar uscat, 2-3 frunze de telina, 2-3 crengute de visin.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o tulpina de marar uscat
  • cimbru
  • 2-3 frunze de telina
  • 2-3 crengute de visin
  • patlagele
  • hrean
  • catei de usturoi si
  • frunze de telina
  • un lichid facut din:
  • 5 l de apa
  • 5 linguri de sare
  • o lingura de piper
  • o lingura de boabe de mustar
  • 5 linguri de zahar si
  • 2 foi de dafin.

Mod de preparare

Pentru patlagelele verzi in saramura, pe fundul unui borcan de 5 l, se aseaza o tulpina de marar uscat, 2-3 frunze de telina, 2-3 crengute de visin, iar deasupra se aseaza patlagele sterse bine; printre ele se aseaza hrean, catei de usturoi si frunze de telina. Deasupra se pun usturoi, hrean, marar si cimbru. Peste ele se pune un lichid facut din 5 l de apa, 5 linguri de sare, o lingura de piper, o lingura de boabe de mustar, 5 linguri de zahar si 2 foi de dafin. Se fierbe timp de douazeci de minute, apoi se lasa la racit, se toarna peste patlagele si se leaga cu celofan.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori