Se aleg rosiile mai mici si mai tari, se spala si se introduc intr-un borcan adecvat, intercalate cu dintii de usturoi in coaja taiati in doua, cu ard
Se aleg rosiile mai mici si mai tari, se spala si se introduc intr-un borcan adecvat, intercalate cu dintii de usturoi in coaja taiati in doua, cu ardeii iuti, cu radacina de telina taiata bucati si frunzele de dafin. Peste toate se aseaza mararul. Separat se fierb intr-un vas 3-4 litri de apa. Se lasa apa sa raceasca pina la 30 de grade, se dizolva sarea in apa prin amestec usor si se umple vasul cu rosii pina la inchiderea capacului. Se inchide bine capacul. Vara, muratura va fi gata in 10-12 zile. In zilele reci, cam o luna.
Dupa ce se scot citeva rosii din borcan, peste vas se va pune din nou capacul si se va introduce in frigider
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii