Salata ardeleneasca se consuma dupa 60 de zile iar pentru aceasta reteta va trebuie 4 kg varza, 2 kg gogosari.
Pentru salata ardeleneasca,se taie varza fideluta si celelalte, toate, se taie julien, se pun in vase separate, se presara peste ele sare grunjoasa, dupa gust, si se lasa pana a doua zi. Se scurge o parte din zeama si se amesteca cu otet si condimentele mentionate. Se pune in borcane, se leaga cu celofan.
Salata ardeleneasca se consuma dupa 60 de zile.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseRulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...
Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot ExpressDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii