Salata de ardei kapia

Pentru salata de ardei kapia va trebuie 3 kg ardei kapia, 1 l de ulei, 500 ml otet, 500 ml apa.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg ardei kapia
  • 1 l de ulei
  • 500 ml otet
  • 500 ml apa
  • 200 g miere
  • sare
  • piper
  • 2 radacini de hrean

Mod de preparare

Pentru salata de ardei kapia, coaceti bine ardeii si curatati-i fierbinti, fara sa dati apa pe ei, apoi fierbeti otetul, apa, mierea, sarea si piperul timp de cinci minute. Puneti ardeii in borcane de 500 g si cate o bucatica de hrean in fiecare borcan; turnati otetul in borcane de 750 g si deasupra puneti ulei. Legati borcanele si dati-le, timp de jumatate de ora, la cuptor sau la Bain – Marie, apoi puneti-le in camara.


Salata de ardei kapia este foarte buna si poate fi consumata cu mai multe feluri de mancare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc