Salata de ardei kapia

Pentru salata de ardei kapia va trebuie 3 kg ardei kapia, 1 l de ulei, 500 ml otet, 500 ml apa.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg ardei kapia
  • 1 l de ulei
  • 500 ml otet
  • 500 ml apa
  • 200 g miere
  • sare
  • piper
  • 2 radacini de hrean

Mod de preparare

Pentru salata de ardei kapia, coaceti bine ardeii si curatati-i fierbinti, fara sa dati apa pe ei, apoi fierbeti otetul, apa, mierea, sarea si piperul timp de cinci minute. Puneti ardeii in borcane de 500 g si cate o bucatica de hrean in fiecare borcan; turnati otetul in borcane de 750 g si deasupra puneti ulei. Legati borcanele si dati-le, timp de jumatate de ora, la cuptor sau la Bain – Marie, apoi puneti-le in camara.


Salata de ardei kapia este foarte buna si poate fi consumata cu mai multe feluri de mancare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori