Pentru salata de ardei kapia va trebuie 3 kg ardei kapia, 1 l de ulei, 500 ml otet, 500 ml apa.
Pentru salata de ardei kapia, coaceti bine ardeii si curatati-i fierbinti, fara sa dati apa pe ei, apoi fierbeti otetul, apa, mierea, sarea si piperul timp de cinci minute. Puneti ardeii in borcane de 500 g si cate o bucatica de hrean in fiecare borcan; turnati otetul in borcane de 750 g si deasupra puneti ulei. Legati borcanele si dati-le, timp de jumatate de ora, la cuptor sau la Bain – Marie, apoi puneti-le in camara.
Salata de ardei kapia este foarte buna si poate fi consumata cu mai multe feluri de mancare.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii