Pentru salata de ardei kapia va trebuie 3 kg ardei kapia, 1 l de ulei, 500 ml otet, 500 ml apa.
Pentru salata de ardei kapia, coaceti bine ardeii si curatati-i fierbinti, fara sa dati apa pe ei, apoi fierbeti otetul, apa, mierea, sarea si piperul timp de cinci minute. Puneti ardeii in borcane de 500 g si cate o bucatica de hrean in fiecare borcan; turnati otetul in borcane de 750 g si deasupra puneti ulei. Legati borcanele si dati-le, timp de jumatate de ora, la cuptor sau la Bain – Marie, apoi puneti-le in camara.
Salata de ardei kapia este foarte buna si poate fi consumata cu mai multe feluri de mancare.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseRulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...
Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot ExpressDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii