Se curata gogosarii de cotor si seminte si se taie in felii mai mari. Intr-o cratita se toarna otetul, uleiul, zaharul si mierea, sarea si mirodeniile
Se curata gogosarii de cotor si seminte si se taie in felii mai mari.
Intr-o cratita se toarna otetul, uleiul, zaharul si mierea, sarea si mirodeniile si se da in clocot.
Gogosarii taiati se oparesc in cratita rand pe rand (cam in patru-cinci reprize) dupa care se scot cu spumiera in alt vas, scurgandu-se bine si se lasa sa se raceasca.
Se pun in borcane si se toarna solutia racita in care au fost opariti gogosarii.
Se leaga cu celofan si se tin la camara.
Au gust dulceag.
Se pot servi dupa cateva zile sau se pastreaza luni de zile.
Alte retete recomandate
Salata boeuf
Salata pui
Salata fructe
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii