Salata de sfecla rosie

Pentru salata de sfecla rosie se face un bait rece din 100 g otet, 8 catei de usturoi, 10 boabe de piper boabe de ghimbir si sare.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Sfecla
  • bait rece facut din:
  • 100 g otet
  • 8 catei de usturoi
  • 10 boabe de piper
  • boabe de ghimbir si
  • sare.

Mod de preparare

Pentru salata de sfecla rosie, sfecla fiarta sau coapta si apoi racita si taiata felii, se aseaza in borcan, dupa care se toarna peste ea un bait rece facut din 100 g otet, 8 catei de usturoi, 10 boabe de piper, boabe de ghimbir si sare. La sfarsit, se pun capace ermetice si se da la rece.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori