Pentru salata de sfecla rosie se face un bait rece din 100 g otet, 8 catei de usturoi, 10 boabe de piper boabe de ghimbir si sare.
Pentru salata de sfecla rosie, sfecla fiarta sau coapta si apoi racita si taiata felii, se aseaza in borcan, dupa care se toarna peste ea un bait rece facut din 100 g otet, 8 catei de usturoi, 10 boabe de piper, boabe de ghimbir si sare. La sfarsit, se pun capace ermetice si se da la rece.
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateSe taie bucati carnea de pasare, se sareaza si se pune la prajit in ulei. Cand s-a prajit, se scoate in alt vas. In untura...
Ostropel oltenescTaie crenvurstii in trei bucati egale si infasoara-i individual in felii subtiri de slanina. Taie ardeiul bucati mari si...
Frigarui din crenvursti si slaninaCrema de branza condimentata este un aperitiv delicios si gustos, ce se prepara rapid. Aperitivul crema de branza...
Crema de branza condimentataAlbusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul (150 g) si zeama de lamaie. Apoi se adauga si galbenusurile si se continua sa...
Tarta de fructePune petalele impreunã cu paharul de brandy si jumãtate de sticlã de vin alb sec intr-un vas de punch. Lasã-l 3...
Punch de trandafiriDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii