Salata de sfecla si ciuperci este foarte buna. Se face un bait din 300 ml de otet, 500 ml de ulei, 1 l de apa.
Pentru salata de sfecla si ciuperci se face un bait din 300 ml de otet, 500 ml de ulei, 1 l de apa, 500 g zahar, 2 linguri de sare, dupa care se pun mirodenii – foi de dafin, enibahar, boabe de mustar si piper. Se fierbe baitul timp de 5 minute, apoi adaugam ceapa, gogosari, dam un clocot, dupa care adaugam buretii, sfecla si morcovul. Lasam la clocotit, timp de 10 minute, apoi fierbinte se pune la borcane, iar la sfarsit legam si sterilizam timp de jumatate de ora.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii