Salata de toamna cu legume se pregateste usor. Pentru aceasta ceapa se taie solzi si se inmoaie intr-o cana de ulei.
Pentru salata de toamna cu legume,ceapa se taie solzi si se inmoaie intr-o cana de ulei. Morcovul se fierbe pe jumatate, dupa care se pun la fiert o cana de otet, 2 cani de apa, 3 linguri de sare, 2 linguri de zahar si condimente. Dupa ce clocoteste, se adauga zarzavatul tocat fidelute, apoi se fierbe timp de 20 de minute, se pune la borcane si se sterilizeaza timp de 20 minute la cuptor.
Salata de toamna cu legume este o muratura foarte buna ce poate fi servita cu diverse mancaruri.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii